“De hoofdrolspeler is de mens”

BOARD ADVISOR

Als bestuurder binnen de top van je organisatie, ben je voor velen de leider, een inspirator en diegene die meedenkt over oplossingen voor ingewikkelde vraagstukken. Politieke issues, stakeholder en aandeelhouder management, veelal in een harde en zakelijke dynamiek. Deze rol kan ook wel eens voelen als eenzaam. Bij wie kun jij terecht voor advies of inspiratie? Of gewoon een klankbord. Stil staan bij de huidige situatie en stappen te overwegen voor de toekomst? Elke bestuurder kan hierbij een spiegel gebruiken, een klankbord, een vertrouwenspersoon. Willem heeft veel ervaring in het begeleiden van bestuurders. Dit kan middels een eenmalig of een periodiek onderhoud, op kantoor of in een andere setting buiten de werkomgeving.

EXECUTIVE COACHING

Hoe verloopt jouw werkloopbaan? Loop je vast of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Is de werkdruk groot en is de balans tussen werk en privé zoek? Of wil je je ontwikkelen in leiderschap? Executive Coaching heeft als doel jou als medewerker, manager of ondernemer te helpen bij de unieke invulling van jouw loopbaan. Het gaat om fulfilment en je gelukkig voelen bij het werk dat je doet. Dit doe ik door kritische vragen te stellen, spiegels voor te houden, verrassende invalshoeken voor te stellen en ervaringen te delen. Zowel vanuit een bedrijfsmatige áls persoonlijk perspectief. Je verbreedt je horizon en leert verrassende mogelijkheden of oplossingen zien. Met het executive coaching programma help ik je hierbij.

LIFE COACHING

Overweeg je een nieuwe stap in je leven? Op werkgebied of persoonlijk vlak? Wil je ondersteuning bij het maken van belangrijke levenskeuzes? Wat is jouw levensmissie? Wat drijft je en hoe wil jij het verschil maken? Ben je op zoek naar een betere balans in je leven? Met mijn life coaching programma gebaseerd op het CTI model, co-active coaching, help ik je om nieuwe doelen te stellen en je te begeleiden bij het verwezenlijken van deze doelen. De coaching Filosofie is gebaseerd op het principe dat mensen van nature creatief zijn. Ik help je terug te gaan naar je eigen waarden en ambities en van daaruit te denken in mogelijkheden. Deze vorm van coaching is ook heel goed online te volgen en-of op het mooie inspirerende eiland Mallorca in de vorm van een retraite. www.canalizecoaching.nl

Willem Meijer is een Co-Active Coach opgeleid door Co-Active Training Institute (CTI).

“Willem is een motiverende, inspirerende en nieuwsgierige coach! Elke sessie ging ik uit mijn comfort zone en dit bracht mij tot waardevolle nieuwe inzichten. Hij heeft mij geholpen en gemotiveerd om weer de baas te zijn over mijn eigen leven. Daarnaast heeft hij veel passie voor het vak en weet hij altijd goed tot de kern te komen met o.a. behulp verschillende methodes”

Co-Active Training Institute (CTI)

Co-Active is de nieuwe taal van het leiderschap. Al meer dan 28 jaar werkt CTI samen met coaches en leiders over de hele wereld, om hen te helpen navigeren naar sterkere relaties, integrale oplossingen en het creëren van betekenisvolle impact in de wereld. Het werk dat we doen gaat verder dan training.

Door middel van baanbrekende lesmethoden en een wereldwijd netwerk van docenten en partners van wereldklasse, levert het Co-Active Difference contextueel relevant en ervaringsgericht leren dat transformatie en een levenslange reis op gang brengt waarbij de diepste uitdrukking van leiderschap in elk mens wordt ontwikkeld.